Zijn Birkenstock sandalen alleen maar trendgevoelig?

Sommige noemen het de sandalen van het seizoen en zelfs traditioneel of lomp, maar voor velen van ons zijn Birkenstocks niet gebonden aan het image en zijn we niet van plan om deze sandalen op te geven omdat ze ook nog eens heel erg comfortabel zijn.

Doe mee met de platte schoenen trend met de Birkenstock slippers!

Birkenstock slippers en sandalen werden ooit beschouwd als een van de meest onaantrekkelijke schoenen voor vrouwen. Maar het bedrijf heet zich in de laatste jaren vernieuwd en is van een Fashion Don’t naar een Fashion Do gegaan.

Birkenstock sandalen waren op de lente catwalk het hoogtepunt van 2014. Dit is geweldig nieuws voor de fanatieke wandelaars om verschillende redenen: Eindelijk vervaagt de grens tussen comfort en stijl en kunnen we kilometers lopen zonder last van onze voeten te krijgen en tot slot hebben we meer keuze want er is een breder assortiment aan nieuwe stijlen, modellen en kleuren.

Als jij niet zou weten hoe je deze platte slippers kan combineren. Vrees niet want ik leg het uit. Nu kunnen de slippers natuurlijk bijna bij alles gedragen worden maar op deze manier komen de slippers naar mijn mening het beste uit.

Birkenstock sandalen zien er het meest stijlvol uit als ze zijn gecombineerd met moderne kleding wat ik hiermee bedoel is bijvoorbeeld een ’skinny jeans’ of een ‘minimalistische outfit’. Dit is ook een leuke kans om de wat vrouwelijke kleding zoals jurken of een chique broekje te dragen.

Het beste is om ‘oversized kleding’ te vermijden tenzij je weet hoe je dit kan combineren zonder er slordig uit te zien. Wilt u naast een nieuw paar slippers ook uw uiterlijk verbeteren en  zoekt u een schoonheidssalon in uw stad? Bekijk het op schoonheidssalongids.net.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *