De leukste kindertassen

Elk kind heeft wel een idool. Is het een superheld, een personage uit een tv-serie of een Disneyster, een echte fan wil hier allerlei leuke spulletjes van verzamelen. Vooral Disney heeft een hoge populariteit. De allernieuwste prinsessen in Disneyland zijn Anna en Elsa. Elke kleine meid paradeert graag rond in een prachtige jurk, net zo mooi als sneeuwkoningin Elsa. Spiderman en de Avengers zijn daarentegen weer echte jongenshelden. Tijdens het spelen trekken kinderen graag de outfit van hun superheld aan om zich net zo sterk te voelen. Helaas kunnen ze niet altijd verkleed als hun favoriete held rondlopen. Maar een mooie kindertas kunnen ze wel overal mee naartoe nemen!

Officiële Disney kinderrugzak

Disney is een echt topmerk. De Disneyfiguren uit films en series zoals Frozen, de Minions, Spiderman en Finding Dory zijn super populair bij kinderen. Spulletjes met een afbeelding van de Disneyfiguren erop vinden ze daarom altijd leuk. Een leuke én handige accessoire voor een Disney-fan is bijvoorbeeld een kinderrugzak. Deze rugzak kunnen ze overal mee naartoe nemen met al hun spulletjes er in. Wanneer ze naar school gaan kunnen de boterhammen en een stukje fruit mee. En er kan ook een bijpassende etui gekozen worden zodat ook alle potloden en pennen fijn meegenomen kunnen worden.

Kindertrolley

Wordt het een groter uitstapje, bijvoorbeeld een logeerpartijtje bij een vriendje of vriendinnetje, of een weekendje naar opa en oma, dan kun je beter een grotere kinderkoffer meegeven. De Disney-figuren staan bijvoorbeeld ook op een super handige kindertrolley. Zo’n trolley heeft een ruim vak zodat alle slaapspullen meegenomen kunnen worden. Kinderen vinden het fantastisch om met zo’n trolley rond te lopen, dan voelen ze zich echt ‘groot’. Trolleykoffers voor kinderen zijn lichtgewicht en naast de wieltjes om het koffer achter zich aan te trekken, kunnen ze vaak ook op de rug gedragen worden. Heel praktisch dus! Maar het Disney-design van de kindertrolley zorgt voor een kind natuurlijk voor het meeste plezier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *