Wereldsieraden

on

Shop de nieuwste Ti Sento sieraden

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen; de nieuwe Ti Sento sieraden collectie staat  online bij Wereldsieraden.nl! Deze keer staat deze collectie in het teken van lichtgroen. Een prachtige kleur voor het najaar en eenvoudig te combineren met verschillende kledingstijlen. Wij krijgen er spontaan een lach van op ons gezicht. Lees snel verder voor meer informatie!

De kenmerken van een Ti Sento sieraad

De Ti Sento sieraden zijn op en top vrouwelijk. Kenmerkend voor dit trendy sieradenmerk zijn de ronde vormen in combinatie met een of twee trendy kleuren. Goud is nog steeds een kostbaar edelmetaal en daarom maakt Ti Sento bij haar collectie gebruik van gerhordineerd zilver. Een uitstekende tweede keus wat ons betreft.

Ringen fleuren uw outfit op

Ringen zijn een eenvoudige en snelle manier om uw dagelijkse outfit op te pimpen. U schuift hem ten slotte zo om uw vinger en u bent klaar om te gaan. De nieuwe Ti Sento ringen zijn opvallend en een tikkeltje gewaagd. De kleur roségoud wordt afgewisseld met zilver en zirkonia diamantjes. U kunt er zelf uren naar blijven kijken.

Bestel uw Ti Sento sieraden online

U heeft het vast al gemerkt, maar het is niet heel moeilijk om binnen de collectie Ti Sento sieraden wat moois te ontdekken. Heeft u al een mooi exemplaar gevonden die u graag wilt bestellen? Meld u dan eerst aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 5% korting op uw bestelling! U kunt tijdens het bestellen tevens aangeven of u uw sieraden thuis, of op een ander adres wilt laten bezorgen. Ideaal voor als u op de dag van de levering niet thuis bent. Happy shopping!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *