De voordelen van school rugzakken

on

Als scholier heb je tegenwoordig heel veel keuze als het op schooltassen aankomt. De rugzak is vaak de populairste keuze voor de scholier en dat is helemaal terecht! Waarom zou je een rugzak als schooltas gebruiken? In dit artikel delen we de grootste voordelen!

 

1. Beter voor je houding

 

Een rugzak is beter voor je rug, in vergelijking met andere soorten tassen (zoals schoudertassen of messenger bags). Een rugzak bestaat uit twee schouderriemen waarmee je het gewicht van de schoolboeken evenredig verdeelt over je schouders. Hiermee voorkom je dus overmatige belasting van een bepaalde schouder, waardoor je uiteindelijk misschien scheef zult lopen. Voor kinderen en pubers is het belangrijk om van jongs af aan al een goede houding aan te leren, dus proberen niet gebogen te lopen en rug zo recht mogelijk houden. Een rugzak werkt deze houding dus in ieder geval niet tegen.

 

2. Makkelijk te vervoeren

 

Als je smalle schouders hebt, ken je vast het probleem dat de bandjes van een schoudertas de hele tijd van je schouders afglijdt tijdens het fietsen. Of ken je het gevoel dat je niet zo goed weet waar je je tas moet laten, omdat je hem niet goed kunt dragen en de tas dus maar een beetje in je handen of aan je schouder laat bungelen? Deze problemen heb je allemaal niet als je een school rugzak neemt! Van een rugzak heb je het minste last als je onderweg bent, want hij zit gewoon veilig op je rug en kan nergens naartoe.

 

3. Staat super hip en tijdloos

 

En last but not least: rugzakken zijn super trendy! Kies voor een hippe merk zoals Herschel of Fjällräven, want deze merken hebben ieder seizoen weer de hipste kleurtjes en designs. Rugzakken gaan eigenlijk nooit uit de mode, dus met basic zwart of grijs ga je nooit de fout in.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *