Zo creëer je een nonchalante maar stoere look

Als man wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Je vindt het belangrijk om er goed uit te zien, maar je wil er ook weer niet uitzien alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan. Daarom geven wij je een aantal tips hoe je een nonchalante maar stoere look creëert, zodat jij zelfverzekerd over straat kan!

De essentiële stoffen voor een stoere look

Om er stoer uit te zien, hoef je niet uit te pakken met grote jassen, een nektasje of flashy sneakers. Je gaat natuurlijk voor een classy stoere look. Je hoeft daarvoor niet al te opvallende kledingstukken aan, het gaat hem juist om de materialen van deze kledingstukken. Wanneer je bijvoorbeeld veel combinaties maakt tussen katoen, leer en denim, zit je al snel goed. Maak het natuurlijk niet te gek, een outfit met een leren broek, katoenen shirt en een spijkerjas ziet er namelijk meestal niet goed uit. Ga voor een goede balans en kies één stoer kledingstuk dat er echt uit mag springen.

De essentiële kleuren voor een stoere look

Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe kleding voor je nonchalante, stoere look, is het natuurlijk niet alleen belangrijk om te weten op welke stoffen je moet letten. Kies ook de juiste kleuren! Een stoere man heeft vaak geen felle kleuren aan, of kleding met drukke prints. Less is more, dat geldt ook voor deze kledingstijl. Gebruik daarom veel kleuren zoals zwart, bruin of olijfgroen. Ga je toch liever voor wat meer kleur, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor donkerblauw en bordeaux rood. Let er hierbij natuurlijk ook wel op dat het allemaal bij elkaar past.

Hoe kies ik de juiste kleding?

Je kunt natuurlijk op twee manieren aan je kleding komen. Wanneer je graag een totaal nieuwe look wil en je geen idee hebt hoe je dit kan creëren, dan kun je het beste naar een fysieke winkel gaan en bijvoorbeeld een afspraak maken met een stylist. Weet je al wel goed wat je wil hebben, dan kun je op internet natuurlijk al wat inspiratie opdoen bij je favoriete merken. Een merk dat erg stoere, maar toch stijlvolle kleding heeft, is Stone Island. Je kunt dit merk gemakkelijk online shoppen, zo vind je Stone Island bij La Boule bijvoorbeeld. Online besteld, zo in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *