De echte stoere producten van Nederland

Heb je ook genoeg van al die saaie tassen en schoenen? Die schoenen die alle andere mensen ook dragen, maar waar jij eigenlijk niet van houdt? Kleding maakt de man, en kleding is ook een deel van je identiteit. Met je kleren kan je jezelf onderscheiden van de rest. Je persoonlijke smaak vertelt iets over jou en jou alleen.

Bewuste kleding
Dat is iets waar kledingmerken zich maar al te bewust van zijn. Een kledingmerk wil een bepaalde sfeer uitstralen waar jij je mee kan identificeren. Daarom gaan sommige mensen maar al te graag naar de H&M of naar de WE, omdat ze weten dat ze daar altijd kunnen slagen. Als je naar de WE gaat weet je dat je voor een zakelijke look gaat, waar het bij de H&M vooral draait om hippe kleren voor jongeren. Maar ook in de tassenwereld begint er steeds meer verandering te kopen. Er komen steeds meer spelers op de markt die zich willen onderscheiden van de competitie.

Xworks
Xworks, bijvoorbeeld, verkoopt echt stoere dames- en herentassen. Alleen al als je naar de site kijkt, zie je dat de ruwheid en mannelijkheid ervan af spat. Verschillende halfnaakte, behaarde mannen die bij een haardvuur leren tassen aan het knutselen zijn, dat kan je met een gerust hart heel erg stoer noemen. Het bedrijf ademt dus een bepaalde stoerheid uit, waar je als vrouw maar al te graag deel van uit wil maken. Wie wil er nu niet een tas die door een paar knappe mannen is gemaakt?

 

Breed assortiment
Maar naast tassen biedt Xworks ook allerlei andere producten aan, waar kwaliteit (maar ook vooral stoerheid) de boventoon voert. Xworks-tassen worden met de hand gemaakt, net zoals veel andere tassen uit Amsterdamse ateliers. Dat garandeert een hoge kwaliteit. Er wordt individueel naar elke tas gekeken, zodat je zeker weet dat je een goed product in huis haalt. Handgemaakt en stoer, wat wil je eigenlijk nog meer? Ze zijn ook voortaan te vinden in verschillende Nederlandse winkels, maar je kan ze ook bestellen op internet. Een paar dagen later komt je stoere tas gewoon met de post in huis vallen.

De stoere vrouw
Dus ben jij een stoere vrouw? Ben jij de ‘man’ in de relatie? Doet jouw partner vooral de boodschappen en maakt hij schoon? Ben jij degene die s ’avonds het vuilnis buiten zet en op zondag het vlees snijdt? Dan is Xworks waarschijnlijk wel iets voor jou. Tenminste, als je een stoere tas wil hebben en indruk wil maken op je vriendinnen. Wat dacht je van de komende vriendinnenavond? Binnen een paar dagen is je stoere tas al in huis. Dan kan je hem meenemen om je vriendinnen mee te imponeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *