Experimenteer met kleur

on

Nog steeds kiezen veel mannen bij het uitzoeken van hun kleding voor een algemene basiskleur. In de zakelijke markt zie je vooral de kleuren blauw, bruin, grijs, wit en zwart. Deze kleuren geven een nette professionele uitstraling. Toch zie je ook bij deze basiskleuren in verschuiving in mode. Een geheel grijs pak met dezelfde kleur overhemd is niet zo hip meer, terwijl hier voorheen juist speciaal naar gezocht werd. Juist contrasterende basiskleuren worden nu gecombineerd.

Stap af van de basiskleuren

Tegenwoordig worden er op nog maar weinig werkplekken colbertjasjes gedragen. Een nette broek met een mooi overhemd is over het algemeen ruim voldoende. Daarbij zie je bij de modebewuste mannen ook een grote verschuiving op het gebied van kleur. De basiskleuren laten ze links liggen en zij kiezen voor een leuke vrolijke kleur overhemd zoals de kleuren paars, roze en kobalt blauw. Ook de overhemden met mooie motieven of werkjes zijn erg populair. Nog steeds geeft het overhemd een nette en professionele uitstraling. Alleen de modebewuste mannen geven hier een vrolijke en frisse draai aan!

Kwaliteit blijft belangrijk

Je kunt nog zo’n mooi gekleurd overhemd kopen, maar als de kwaliteit van je hemd te wensen overlaat zal je look nooit verbeteren. Geef liever iets meer geld uit aan een kwalitatief goed overhemd. Je zult hier zeker profijt van hebben aangezien het hemd na het wassen mooi blijft en dus langer meegaat. Het overhemd behoudt daarnaast ook zijn vorm waardoor het steeds weer op nieuw als gegoten om je lichaam valt.

Kies voor een juiste maat

Een te klein overhemd zit niet lekker, maar een te groot overhemd staat slordig! Kies voor een model hemd dat bij jouw lichaamsbouw past. Kies daarna ook de juiste maat uit. Op de website van mouwlengte7.com vind je een maattabel. Met deze tabel kun je precies de juiste maat berekenen. Kies dus voor kleur, kwaliteit en de juiste maat en  zie er professioneel, netjes, hip en vrolijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *