Hoe bepaal je de kwaliteit van kleding?

Ben jij ook zo gek op koopjes jagen? Vooral veel vrouwen vinden dit geweldig! Leuke goedkope kleding zoeken. Mannen zijn wat kieskeuriger. Zij weten voordat ze gaan winkelen al wat ze nodig hebben. Zij weten precies wat ze zoeken. De prijs die zij betalen voor hun nieuwe kledingstuk ligt dan ook vaak vele malen hoger dan wat vrouwen zouden uitgeven aan nieuwe kleding.

Goedkoop is duurkoop

Mannen geven meer geld uit aan een kledingstuk dan vrouwen doen, maar de kwaliteit van dit kledingstuk is in de meeste gevallen ook een heel stuk beter. Wellicht ken je het probleem zelf wel na het koopjesjagen. Je hebt je nieuwe kleding 1 keer gedragen en het verdwijnt in de wasmand. Nadat het in de wasmachine is geweest, is er nog weinig overgebleven van het leuke model en de mooie kleur van je kledingstuk. Je ziet zelfs dat er al enkele naden losgelaten zijn. Dit zal met het duurdere shirt van je man niet snel gebeuren. Deze blijven vaak vele wasbeurten mooi!

Hoe herken je kwalitatief goede kleding?

Buiten dat de prijs waarschijnlijk iets hoger zal liggen, kun je kwalitatief goede kleding ook anders herkennen. Kwalitatief goede shirts zijn bijvoorbeeld vooral gemaakt van katoen. Hoe meer katoen het T-Shirt bevat hoe beter de kwaliteit. Daarnaast kun je letten op de stiknaden. Betere kwaliteit shirts zijn vaak dubbel gestikt. De kleurvastheid kun je helaas niet zien, maar je kunt ervan uitgaan dat de duurdere shirts ook langer hun kleur behouden in de wasmachine, mits je natuurlijk de wasvoorschriften volgt.

Koop kwalitatief goede kleding

Het is dus duidelijk dat je aan “duurdere” kleding langer plezier kunt beleven. Uiteraard kun je nog steeds koopjes jagen, maar ga dan naar een “goede” winkel en koop “merkkleding” in de uitverkoop. Deze uitverkoop is er vaak als het seizoen wisselt. Ook in de online winkels is er vaak uitverkoop. Ben je op zoek naar goede kwaliteit shirts voor een mooie prijs, kijk dan eens op de website ShirtsofCotton.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *