Fietsbroek kopen

on

Op zoek naar fietsbroeken? Hier ben je aan het juiste adres. De aanschaf van een ideale fietsbroek is een belangrijke keuze voor jouw fietsplezier en comfort. Tegenwoordig kan de aanschaf hiervan makkelijk en snel online plaatsvinden in één enkele webshop, waardoor je niet veel tijd kwijt bent aan het doorspitten van alle aanbieders en snel op de fiets kunt stappen. Je kunt op deze pagina twee voorbeelden vinden van uitstekende fietsbroeken van hoge kwaliteit.

De Bibs

De Bibs zijn ontworpen vanaf de basis, waardoor je een niveau van fietscomfort krijgt dat op een hoog niveau blijft tijdens urenlange fietstochten op de weg. De Bibs zijn handgemaakt in Europa met behulp van de beste Italiaanse materialen. De Italianen hebben veel ervaring op het gebied van wielrennen, dus zij weten exact welke van hun materialen van hoge kwaliteit de beste fietservaring kunnen bieden. Het is een comfortabele fietsbroek die uitermate geschikt is voor lange afstanden en is afgewerkte met een unieke siliconen band.

Perfecte pasvorm

De Bibs zijn op een perfecte manier gesneden, waardoor ze op de optimale manier aansluiten. Niet zo strak dat je geen bewegingsvrijheid meer hebt, maar vanzelfsprekend ook niet te wijd. Dit maakt de Bibs tot de perfecte combinatie, of het nou gaat om lange fietstochten in het weekend of spannende en intensieve wedstrijden in de avond.

Fietsbroek voor hoge snelheden

De Race is een fietsbroek die speciaal is ontworpen voor hoge snelheden bij hard fietsen en tijdritten. Ook deze fietsbroek is handgemaakt in Europa van de beste Italiaanse materialen. De pasvorm is hetzelfde als die van de Bibs, maar door middel van een vernieuwde zeem is hij uitermate geschikt voor kortere ritten op hoge snelheid. Voor snelheden tot en met honderd kilometer per uur zit je met dit model goed en heb je een fietsbroek met veel comfort en professionaliteit.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *