De beste tassen voor naar school!

on

Van boeken meesleuren in de middelbare school tot het beschermen van de laptop en syllabus in het hoger onderwijs: rugzakken zijn van alle markten thuis. Maar ze zijn niet allemaal gelijk. Wij helpen je slagen voor de eerste test van het studiejaar: de zoektocht naar een schoolrugzak op maat van je behoeften!

Functionaliteit

Wie houdt van eenvoud en niet graag wordt afgeleid, gaat voor een rugzak die stevigheid en volume naadloos combineert met een degelijke, tijdloze look. Geen tierlantijntjes, maar een slim design met een groot opbergvak, handige verborgen ritszakjes voor kleinere spullen en twee gepolsterde schouderriemen. Het is de binnenkant die telt, nietwaar? Ga dan bijvoorbeeld voor een Eastpak out of office of een Kipling rugzak. Dit zijn een praktische, maar ook strakke rugzakken waar iedereen wel mee uit de voeten kan!

Fashionista

Wie zijn of haar schoolcarrière niet onopgemerkt wil laten voorbijgaan, stopt schoolspullen in een rugzak met pit. Het leven is aan de durvers! Hippe prints, opvallende patronen en vrolijke kleuren sieren de schooltas van elke student die z’n hoofd boven het maaiveld wil uitsteken. Kies voor een tas uit duurzaam materiaal van hoge kwaliteit, dan gaat hij heel wat semesters mee.

Alles moet mee

Als je de neiging hebt om je halve boekenkast en een laptop mee te sleuren naar de klas, kies je maar beter voor een schoolrugzak die elke gelegenheid aan kan. Een lichtgewicht model, bestand tegen regen en vuil, voorzien van reflecterende elementen en met véél binnenruimte is onmisbaar voor wie dagelijks een eindje moet wandelen naar de les. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *