Leukste zonnebrillen voor deze zomer!

on

Een zonnebril is eigenlijk een heel functioneel voorwerp. De brillen zijn namelijk in het leven geroepen om jouw ogen tegen de UV straling. Toch is het wel zo leuk wanneer je stijlvol voor de dag kunt komen met je zonnebril én hij bij jouw outfit en look past. Ieder jaar zijn er weer nieuwe zonnebriltrends. Wij zetten de leukste trends voor deze zomer op een rij in dit artikel!

Klein maar fijn

Een aantal jaar geleden konden zonnebrillen niet groot genoeg zijn. Grote opvallende monturen met even grote glazen waren jarenlang de norm. De trend die nu juist aan de gang is, is het tegenovergestelde. Kleine brilmonturen zijn nu namelijk helemaal in! Vooral de vintage exemplaren zijn niet aan te slepen. Toch kan je er heel stijlvol bijlopen wanneer je een kleine zonnebril uitzoekt met een paar kwalitatieve glazen. Mode en bescherming in één!

Unieke vormen

Op het gebied van vorm gaan we weer helemaal terug in de tijd. De afgelopen jaren waren vooral ronde zonnebrillen in de mode, maar in de jaren zestig en zeventig was dat helemaal anders. Toen kon het niet gek genoeg zijn: van ovalen brillen naar vierkante en zelfs vlindervormige modellen. Deze trend is weer terug van weggeweest en je kunt echt alle kanten op. Het fijne aan deze hype is dat je altijd de keuze hebt om een bril uit te zoeken die bij jou past. Een kleine ronde bril is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Ook hier zijn de vintage modellen niet aan te slepen. Wie in Amsterdam loopt kijkt zijn ogen uit naar alle verschillende zonnebrilmonturen die voorbij komen.

Twijfel je welke vorm je moet kiezen? Kijk voor veel tips bij het uitzoeken van een bril op de website van le brille. Je vind hier niet alleen bruikbare tips, maar ook de leukste monturen in allerlei soorten en maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *