Een sok voor iedere gelegenheid

on

Voor alle heren die op zoek zijn naar de perfecte sok, heb ik een tip. U moet namelijk aan het adres van Falke zijn. Falke is een familiebedrijf dat als sinds 1895 sokken maakt en zich op dit gebied van de rest onderscheidt door de hoge kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het bedrijf werd opgericht door dakdekker Franz Falke-Rohen. Hij werkte in de winter als breier, en dit was het begin van de ontwikkeling van Falke tot wat het nu is: een van de meest bekende sokkenfabrikanten.

Tip: Hemdvoorhem.nl / Falke sneaker sokken

Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf waar sokken van de hoogste kwaliteit vandaan komen. Falke herensokken zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Een kleine opsomming van de herensokken die Falke onder andere in haar assortiment heeft;

    Wandelsokken

    Kousenvoetjes

    Sneakersokken

    Hardloopsokken

    Kniekousen

    Sensitive sokken

Deze hierboven genoemde sokken klinken alsof het gewoon maar simpele sokken zijn, maar bij Falke is er niks simpel of gewoon. Neem bijvoorbeeld de sensitive sokken. Deze sokken zijn een innovatie op het gebied van sokken. De Falke Sensitives onderscheiden zich van een normale sok doordat de sok een speciale comfortabele boord heeft. In deze boord zit geen rubberdraad verwerkt, waardoor de kuit niet wordt afgekneld, maar de sok tegelijkertijd niet zal afzakken. De Falke Sensitive herensokken zijn in allerlei kleuren en patronen verkrijgbaar. Naast de Falke Sensitives zijn er bij Falke ook meer dan genoeg andere sokken. Neem bijvoorbeeld de wandelsokken van Falke.

Het overzicht: alle top heren sokken; hemdvoorhem.nl

Het model Falke TK5 Ultra Light uit de Trekking-serie kwam bij een wandelsokkentest van de ANWB als een van de besten uit de test. Het is dan ook niet gek dat Falke hoog aangeschreven staat op het gebied van wandelsokken. Wanneer u in een ietwat luxueuzere bui bent, kunt u ook gaan voor de Luxury Line van Falke.

Deze speciale sokkenlijn is met de hand gemaakt van het hoogwaardigste katoen, en is daarnaast ook nog eens te personaliseren. Voor een klein beetje geld extra kunt u uw initialen in een door u gekozen lettertype op de sokken laten borduren, waardoor u een ‘personal touch’ aan uw sokken kunt geven en het echt úw sok is. Al met al zijn er dus genoeg sokken, en voor ieder wat wils. Voor elke man en voor elke gelegenheid heeft Falke de perfecte sok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *