Drie belangrijke tips bij het kiezen van je ondergoed

on

Het kiezen van het juiste ondergoed of RJ Bodywear is belangrijker dan je denkt. Een strakke witte broek vraagt aangepast ondergoed, zowel wat de maat als de kleur betreft. Boxershorts, hipsters, slips met een hoge taille of een string? Aan keuze geen gebrek wat ondergoed betreft. Houd hierbij ook rekening met de kleding die je het meeste draagt. Let ook op de juiste kleur. Wit ondergoed draag je bijvoorbeeld onder een witte broek. Donker ondergoed onder donkere kleding. Maar op wat moet je eigenlijk allemaal letten bij het kiezen van het juiste ondergoed?

Het juiste RJ bodywear kiezen is meer dan de juiste maat en kleur

Wanneer we nieuw ondergoed en vooral nieuwe slipjes kopen kijken we vooral naar de juiste maat. Vaak ook naar de meest geschikte kleur. Bij de meesten van ons stopt het daar. Ondergoed kiezen met de juiste maat is veruit de belangrijkste factor. Maar wil je het juiste ondergoed aangepast aan de kleding die je draagt? Dan komt daar veel meer bij kijken om een juiste keuze te maken. Het belangrijkste is hoe dan ook ondergoed kiezen met de juiste maat. Een te klein of knellen slipje is niet alleen oncomfortabel. Vooral bij het dragen van strakke kleding tekenen opvallend af en dat wil niemand. Een slip met de juiste maat en aangepast aan je figuur doet je er nog slanker uitzien dan je in werkelijkheid bent. Goed passende en comfortabele slips zijn best naadloos. Die kun je namelijk onder alle kleding dragen. Zowel onder een casual jeans als onder een strakke jurk. Zijn deze naadloze slips toch niet je ding? Kies dan zeker broekjes met dunne, platte naden.

Het juiste ondergoed in natuurlijke materialen

Laat ondergoed in synthetische stof best liggen. Kies voor natuurlijke materialen zoals katoen. Dat is een ademend materiaal waardoor de opgebouwde warmte makkelijk ontsnapt. Dat voorkomt overmatig transpireren en op korte termijn vervelende huiduitslag en- of jeuk. Naast katoenen ondergoed wordt bamboe als natuurlijk materiaal voor bijvoorbeeld slipjes steeds populairder. Bamboe ondergoed voorkomt allergieën, is zijdezacht, comfortabel en zorgt voor een aangenaam fris gevoel. Onderbroeken uit bamboe zijn beschikbaar in meerdere modellen en dit zowel voor vrouwen als voor mannen.

Kies voor duurzaam en kwaliteit

Bespaar zeker niet op de kwaliteit van je ondergoed. Je komt dan vaak bedrogen uit. Hoe hoger de kwaliteit, hoe langer ook de levensduur van je ondergoed. Kies dus in alle omstandigheden voor duurzaam ondergoed. Ondergoed uit natuurlijke materialen zoals katoen en bamboe zijn je beste keuze. Het zijn beiden natuurvriendelijke materialen. Vooral bij de teelt van bamboe komen geen bestrijdingsmiddelen aan te pas om te groeien. Meer dan voldoende regen heeft bamboe niet nodig. Dat is anders bij katoen, waarbij wél chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Daar komt dan nog eens bij dat bij de teelt van katoen ontzettend veel water nodig is. Daar waar er voor we voor dezelfde hoeveelheid katoen gemiddeld 10.000 liter water nodig heeft is dat voor bamboe slechts 1.000 liter water. De juiste keuze van ondergoed komt dus niet alleen je figuur maar even goed ons leefmilieu ten goede. Mooi toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *